Verkoopstyling Amstelveen

Verkoopstyling Amstelveen

Verkoopstyling regio Amsterdam: vergroot uw verkoopkansen! Van harte welkom bij Your House Styling. U bent op zoek naar verkoopstyling in Amsterdam of omstreken en zodoende bent u hier terecht gekomen. Staat uw woning te koop maar duurt het u te lang af? Of heeft u wellicht plannen om uw huis te verkopen of te verhuren? Wij weten als geen ander hoe belangrijk de eerste indruk is. Wij zorgen er graag voor dat uw woning perfect wordt gepresenteerd en onderscheidend is ten opzichte van de rest. Het huizenaanbod is immers groter dan ooit. Des te belangrijker is het dus dat potentiële kopers worden uitgenodigd om te komen kijken.

SOME

Leuke feiten

Een aantal leuke feitjes van onze klanten

Blije klanten
0
Projecten
0
Dagen eerder verkocht
0

Hoe gaan wij te werk?

Kiest u voor onze verkoopstyling te Amsterdam, dan zorgen wij er graag voor dat de verkoopkansen van uw huis aanzienlijk verhoogd worden. Na goedkeuring van de offerte, wordt uw woning in twee dagen gestyled. We gaan aan de slag met kleuren en meubels, maar letten natuurlijk ook op details zoals accessoires. Wij zorgen ervoor dat uw woning een neutrale uitstraling krijgt, zodat er een breed publiek wordt aangetrokken. Het is zelfs mogelijk om meubels bij ons te huren. Uiteraard maken wij aansluitend ook een professionele fotoreportage. Deze foto’s kunt u gebruiken bij verkoopadvertenties en bijvoorbeeld Funda.

Afspraak maken?

Zowel voor verkoop- als voor verhuurstyling kunt u bij ons terecht. U krijgt ten slotte maar één keer de kans om een goede indruk te maken. Wilt u de kans vergroten dat u uw huis verkoopt of verhuurt? Neem dan nu contact op! Een intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.