Als je op zoek bent naar een manier om jouw oude, saaie badkamer te upgraden, dan hebben wij het perfecte ontwerp voor u. Deze luxueuze badkamer renovatie heeft namelijk een luxe doucheruimte die zeker indruk zal maken. Je kunt deze luxe badkamer verder verfraaien met strakke lichtgrijze tegels op de wanden en een luxe inloopdouche. Als jouw budget het toelaat, kun je ook overwegen een luxe badmeubel te installeren dat zowel als wastafel als badmeubel dient of zelfs voor het heerlijk ontspannen in een luxe salon bij jou thuis. Populaire luxe badmeubels hebben een grote, ingebouwde wastafel, opbergruimte onder de wastafel en een luxe douchekop.

Voordelen van luxe betonnen vloeren

Schoon: in tegenstelling tot tegels wordt het beton niet blootgesteld aan de elementen. Het wordt dus niet vuil of beschadigd door veel voetverkeer of andere omstandigheden. Duurzaam: beton is extreem duurzaam en gaat buiten tientallen jaren mee en binnen eeuwen. Lichter: het is minder dicht dan andere vloermaterialen, waardoor het minder zwaar is en de fundering van jouw huis minder belast wordt. Langere garantie: de meeste luxe betonnen vloeren worden geleverd met een zeer lange garantie, zodat je zich geen zorgen hoeft te maken dat het product kapot gaat terwijl je het nog kunt gebruiken.

Hoe luxe betonvloeren installeren?

Luxe betonvloeren zijn relatief eenvoudig te installeren en te onderhouden dan andere opties. Een aannemer installeert eerst een basislaag van harde bestrating. Daarna wordt een betonmengsel gestort en verdicht om het vloeroppervlak te creëren. Vervolgens wordt de beton cire badkamer of beton cire vloer schoongemaakt, het stof verwijderd en de afwerking uitgevoerd. Het is een soortgelijk proces als het installeren van tegels of andere beton cire kleuren opties. Zorg ervoor dat je dubbel te controleren met de aannemer om ervoor te zorgen dat ze goed omgaan met de baan. Op die manier kunnen ze het beton veilig installeren en jouw huis beschermen.

Luxe doucheruimte als eigen wellness-oord