Het kan altijd gebeuren dat je kantoorruimte moet leeggemaakt worden. Dat kan zijn omdat je bedrijf verhuist naar een andere locatie of omdat het failliet is en alles leeggehaald moet worden. In allebei de gevallen is het natuurlijk een heel werkje om je kantoorruimtes leeg te halen. Laat je daarom bijstaan door een gespecialiseerde firma.

Volledige opkuis

Een kantoor leegmaken, zeker wanneer je een groot bedrijf bent, neemt heel wat tijd in beslag. Indien je bedrijf failliet is verklaard, staat je hoofd niet naar het leeghalen van je kantoor. Indien je verhuist naar een groter pand, wil je je focussen op de veranderingen die dit met zich meebrengt.

Daarom heb je de mogelijkheid om een bedrijf in te schakelen die de hele opruim voor hun rekening neemt. Er bestaat zelfs een optie waarbij de gespecialiseerde firma zelfs kleine reparaties uitvoert zoals het opvullen van gaten in de muur.   

Opkopen inboedel

Indien je bedrijf failliet is verklaard, heb je natuurlijk niets aan al het bureaumateriaal dat achterblijft. Daarom bieden sommige bedrijven de mogelijkheid aan om je inboedel over te kopen. Je kan een speciale offerte aanvragen voor zowel de opkoop als de opruiming van je kantoorruimte.

Opslag van goederen

Sommige bedrijven bieden ook de dienst aan om de goederen van je bedrijf voor een bepaalde tijd op te slagen in een opslaglocatie. Ideaal wanneer je nog niet weet wanneer je in je nieuwe kantoorruimte terecht zal kunnen of je nog op zoek bent naar een nieuwe ruimte. Zo ben je zeker dat je goederen op een veilige plaats staan gestockeerd.

Laat je kantoor leegmaken door een gespecialiseerd bedrijf