Zoek je stijlvolle raamdecoratie die functioneel is, dan kan je het beste een duo rolgordijn kopen. Duo rolgordijnen bieden de juiste mate van privacy en licht doorlaat, ze zijn voordelig geprijsd en je hebt meerdere mogelijkheden mocht je een duo rolgordijn kopen voor in huis. Ga verder met lezen om meer te weten over de zaken die komen kijken bij het kopen van duo rolgordijnen.

Duo rolgordijn kopen

Duo rolgordijnen zijn gordijnen die uit twee verschillende stofsoorten bestaan, waaronder doorschijnende transparante banen en ondoorzichtige gekleurde banen die op horizontale manier over elkaar heen bewegen. Je kunt zelf reguleren hoe deze banen precies over elkaar heen vallen en wat de ideale lichtinval is door een koord te gebruiken. Duo rolgordijnen kan je in 3 standen zetten, namelijk een open stand, een half open stand en een gesloten stand. Ga je duo rolgordijnen kopen, dan kan je overigens uitgaan van een betaalbare prijs.

Waarom kiezen voor duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn kopen brengt verschillende voordelen met zich mee. De meest populaire redenen om voor duo rolgordijnen te kiezen zijn:

  • Je kunt de lichtinval in de ruimte zelf bepalen.
  • Je zorgt voor privacy in de ruimte met duo rolgordijnen.
  • Je zorgt voor een luxe uitstraling met duo rolgordijnen.
  • Je kunt een knusse sfeer creëren in de ruimte.
  • Het aanbod aan kleuren duo rolgordijnen is uitgebreid.
  • Duo rolgordijnen zijn onderhoudsvriendelijk.
  • Je betaalt relatief weinig voor een maximaal effect.
  • De ruimte in je woning wordt optisch verbreed.

De verschillende mogelijkheden

Ga je een duo rolgordijn kopen, dan kan je uit verschillende mogelijkheden kiezen waaronder lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Kies je voor een lichtdoorlatend duo rolgordijn, dan zorg je voor voldoende privacy en veel lichtinval. Als je voor verduisterende duo rolgordijnen gaat dan wordt de ruimte donkerder terwijl je ook van genoeg privacy geniet. Elk van de verschillende opties heeft overigens een ander prijskaartje, waardoor het vergelijken van alle mogelijkheden een slim idee is.

Duo rolgordijnen kopen op maat

Duo rolgordijnen kopen doe je niet zomaar. Wil je een duo rolgordijn aanschaffen, check dan de mogelijkheden van duo rolgordijnen op maat. Je kunt namelijk kiezen voor het laten creëren van duo rolgordijnen in de gewenste vorm, kleur, patroon en dergelijke. Zo weet je zeker dat de duo rolgordijnen die je in huis haalt precies passen bij het geheel van je interieurstijl en daarnaast weet je zo zeker dat de gordijnen perfect passen op je raam.

De montage van duo rolgordijnen

Als je duo rolgordijnen hebt gekocht, dan kan je de gordijnen zelf monteren als je hier voldoende tijd voor hebt en gebruik maakt van een stappenplan en instructieboekje. Het monteren van duo rolgordijnen is een vrij makkelijk proces die je zelf uit kunt voeren zonder dat je een expert in moet huren en daar geld voor moet betalen. Om duo rolgordijnen te monteren moet je eerst bepalen waar de steunen van de gordijnen geplaatst moeten worden. De cassette wordt vervolgens in de steunen geklikt waarna het rolgordijn direct te gebruiken is.

Duo rolgordijn kopen: wat komt hierbij kijken?