Restylen woning

Restylen woning

Laat het restylen van uw woning aan ons over U bent op zoek naar mogelijkheden om uw woning te restylen? Schakel dan Your House Styling in als uw specialist en verhoog hiermee de verkoopkansen van uw woning. Wij letten onder andere op de kleuren van uw woning, maar ook proberen wij door middel van meubels en accessoires een zo neutraal mogelijke uitstraling te creëren. Zo proberen we een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Ook zorgen we ervoor dat uw huis de nodige aandacht trekt en absoluut zal opvallen. En dat is, vooral in de huidige huizenmarkt, erg belangrijk!

SOME

Leuke feiten

Een aantal leuke feitjes van onze klanten

Blije klanten
0
Projecten
0
Dagen eerder verkocht
0

Restylen woning
Binnen twee dagen klaar

Your House Styling is het bedrijf van Linda van der Eem. Vanuit haar ervaringen in de makelaardij weet zij als geen ander hoe belangrijk een goede presentatie is. Schakelt u haar expertise in, dan kunt u rekenen op een hands-on mentaliteit. Dit betekent dat wij direct aan de slag gaan zodra u de offerte heeft goedgekeurd. Indien nodig kunt u ook meubels bij ons huren. Binnen twee dagen zijn we klaar met het restylen van uw woning. Uiteraard verzorgen wij ook een mooie fotoreportage zodat u deze kunt gebruiken voor op het internet en in uw verkoopbrochure.

Afspraak maken?

Zowel voor verkoop- als voor verhuurstyling kunt u bij ons terecht. U krijgt ten slotte maar één keer de kans om een goede indruk te maken. Wilt u de kans vergroten dat u uw huis verkoopt of verhuurt? Neem dan nu contact op! Een intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.